پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۰۸/۰۹
به همت بسیج هنرمندان كشور، نمایشگاه خوشنویسی نی ناله در فرهنگسرای شهرداری آبسرد برگزار شد.
به همت بسيج هنرمندان كشور،
نمايشگاه خوشنويسي ني ناله در فرهنگسراي شهرداري آبسرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شهرداري آبسرد،به مناسبت فرا رسيدن اربعين حسيني نمايشگاه خوشنويسي ني ناله با حضور خوشنويسان مطرح و مديران شهري و به همت بسيج هنرمندان شهرستان دماوند،بسيج هنرمندان استان تهران و كشور در محل فرهنگسراي شهرداري آبسرد افتتاح شد.
شهردار آبسرد در اينرابطه گفت: مفتخريم به مناسبت اربعين حسيني ميزبان نمايشگاه خوشنويسي و نقاشيخط با حضور هنرمندان مطرح كشوري باشيم.
وي افزود: اين نمايشگاه عرض ارادت جمعي از اساتيد و هنرمندان بسيجي به ساحت حضرت ابا عبدالله الحسين(ع) است كه با پيگيري هاي صورت گرفته ميزبان آن در شهرمان هستيم.
شايان ذكر است اين نمايشگاه تا چهاردهم آبان ماه برپا بوده و متقاضيان عزيز ميتوانند هر روز از 9 صبح الي 17 در فرهنگسراي آبسرد از آن بازديد داشته باشند.