۱۳۹۹/۰۹/۰۱
بازدید سرزده شهردار آبسرد و عضو شورای اسلامی از ستاد برف روبی شهر آبسرد
به گزارش روابط عمومی  شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد با توجه به بارش برف اخیر در استان تهران و شهر آبسرد سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد به همراه  جواد خاکسراری عضوشورای اسلامی شهر  از روند خدمات رسانی  وامکانات اجرایی ستاد برف روبی و مقابله با بحران شهر آبسرد بصورت سرزده بازدید به عمل آوردند.
شهردار آبسرد در حاشیه این بازدید ضمن ابراز خرسندی از وضعیت فعلی تجهیزات  در برخورد با حوادثی همچون برف در شهر آبسرد گفت : باید تمام واحد های مربوطه که  در ستاد بحران برای مقابله با برف و شرایط خاص وظایف مربوط برای آنها تعریف شده است کاملاً آمادگی لازم را داشته باشند.
وی افزود: شهرداری آبسرد آمادگی کامل در برابر بارش برف و امکان یخ زدگی معابر دارد و با برنامه ریزی های انجام شده مشکلی در خصوص برف روبی و ماسه و نمک نخواهیم داشت.