پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۵/۱۱/۲۶
مهندس رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد : افتتاح وبهره برداری چندین پروژه درشهرآبسرد

درپنجمین روز ازدهه مبارک فجرانقلاب اسلامی چندین پروژه درشهرآبسرد افتتاح وبه بهره برداری رسید
سیدمحمدرفیعی طباطبایی شهردارپرتلاش شهرابسرددرخصوص  این پروژه ها گفت  درروزشنبه 16بهمن ابسرد حال وهوای خاص داشت مردم این شهراز ساعت7 صبح به رسم مهمان نوازی درمحل شهرداری به استقبال میهمانان آمده بودند حضوردکتر مرتضی بانک معاون کل سرپرست نهادریاست جمهوری، مهندس میرزایی نیکونماینده مجلس، مهندس محمودی فرد فرماندار محبوب و مردمی شهرستان،ودیگرمسئولین کشوری؛ استانی ؛شهرستانی؛ خانواده معظم شهدا ؛حجت الاسلام میرشریفی امام جمعه ابسردوحومه و مسئولین این شهر ؛ سه پروژه مهم شامل افتتاح مجموعه استخروسونای و بدنسازی زرین شهرداری ،افتتاح نمایندگی ایران خودرو ،دربخش خصوصی، سالن ومجموعه ورزشی بدن سازی بخش خصوصی افتتاح، وکلنگ سوله حوادث بحران بادست های همین عزیزان به زمین خورد، رفیعی طباطبایی درمعرفی زیربنا ورقم ریالی ان اظهارکرد15000هزارمترزمین دراختیارداشتیم7000هزارمتر آن درحریم دکل فشار قوی برق و قسمتی از آن جهت احداث سوله حوادث بحران که ساخت آن درشهری چون آبسردونزدیکی ان به پایتخت وحوادث احتمالی ضروری به نظرمی رسید  سوله ای که کلنگ آن به زمین خورد ،درقسمت دیگر ،آن که پروژه های دیگری  ساخته خواهدشد  8000هزار متر آن که شامل  1670مترمربع استخر و سونا، بدنسازی ،انباری و تاسیسات موتورخانه، دریک کلام کل ابنیه هزینه ای بالغ برپنج میلییارد تومان وعرصه وعیان رقمی بالغ بر9میلییاردتومان  دردولت تدبیروامیدبه بهره برداری رسید،شهردار آبسرد درپایان ضمن تشکروقدردانی ازهمه مسئولین ومردم گفت خداراشاکرم که این افتخارنصیبم شدباهمدلی ریاست شورا واعضای شورای اسلامی شهر وهمراهی امام جمعه محترم و پشتوانه شهروندان عزیز این پروژه درکمترازیکسال ساخته شدو به مردم شریف و نجیب آبسرد  تقدیم شد.