۱۳۹۶/۱۲/۲۷
استاندار تهران:ساخت مجتمع‌ بین‌راهی در مسیر فیروزكوه تا دماوند جزء برنامه‌های كاری ما است.
استاندار تهران:ساخت مجتمع‌ بین‌راهی در مسیر فیروزکوه تا دماوند جزء برنامه‌های کاری ما است. به گزارش روابط عمومي شهرداري آبسرد،محمدحسین مقیمی عصر امروز در جمع مسئولان شهرستان دماوند در شهرداری آبسرد با تبریک ولادت امام محمدباقر (ع) اظهار کرد: در آستانه ماه مبارک رجب هستیم، امیدواریم از فضیلت‌های این ماه بهره بگیریم و از برکات آن استفاده کنیم. وی بیان کرد: اگر ضوابط و قوانین ساخت و ساز در حریم رعایت نشود، شهرهایی ساخته می‌شود که مشکلاتی به وجود می‌آورد، بنابراین طرح جامع و هادی حتما باید رعایت شود، به ویژه در منطقه کشاورزی آبسرد که باغات آن ارزش زیادی دارند، این شهر در عین حال از ظرفیت‌های ویژه برای توسعه صنعت گردشگری برخوردار است. استاندار تهران با بیان اینکه تخریب اراضی کشاورزی باغ‌ها یکی از اهداف افراد سودجو است، تصریح کرد: سرمایه اصلی شهرستان دماوند باغ‌ها و کشاورزی آن است که باید به صورت ویژه حفظ شود، بنابراین بحث حریم پیگیری خواهد شد. وی تصریح کرد: به دنبال ایجاد مجتمع میوه و تره‌بار هستیم و این موضوع را حتما پیگیری می‌کنیم، همچنین ساخت مجتمع‌ بین‌راهی در مسیر فیروزکوه تا دماوند جزء برنامه‌های کاری است که این موضوع نیز پیگیری خواهد شد. مقیمی خاطرنشان کرد: بحث تخصیص زمین برای ساخت آرامستان در آبسرد باید هرچه سریع‌تر پیگیری شود و بعد از تامین زمین، ساخت آرامستان در اسرع وقت صورت گیرد. وی با بیان اینکه ساخت پل روگذر برای شهر آبسرد ضروری است، گفت: باید از زمین‌های این منطقه برای ایجاد اشتعال و تولید استفاده شود، در این راستا نباید که زمین‌های کشاورزی تبدیل به ویلا شوند. استاندار تهران پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز را تنها راه مقابله با تبدیل اراضی کشاورزی دانست و اظهار کرد: تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز راحت است اما برگرداندن این ساخت و سازها به باغ میوه بسیار دشوار و زمانبر است. وی با بیان اینکه استفاده از شیوه‌های سنتی آبیاری باعث هدررفت آب می‌شود، تصریح کرد: با صرفه‌جویی در مصرف آب با استفاده از روش‌های جدید آبیاری می‌توان باغ‌های جدیدی در شهرستان ایجاد کرد و سطح کشت را افزایش داد، بنابراین باید طرح‌هایی اجرا شود که از آب بهره‌برداری بهینه‌ای شود. مقیمی در پایان متذکر شد: امیدواریم سال ۹۷ برای شهرستان دماوند با برکت باشد.