۱۳۹۸/۰۲/۲۸
اهدای یك دستگاه خودرو پیكاپ ریچ (زامیاد) دو كابین توسط شهرداری و شورای اسلامی آبسرد به كلانتری 13 شهر

سید محمد رفیعی طباطبایی شهردارآبسرد از تحویل یک دستگاه خودرو پیکاپ ریچ (زامیاد) دو کابین به کلانتری شهر آبسرد خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد ، سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد گفت : در راستاي همكاري موثر با کلانتری 13 شهر آبسرد بمنظور ارتقاء سطح امنيت اجتماعي در شهر ، شهرداري وشورای اسلامی اقدام به خريد و اهدای يكدستگاه خودروي پیکاپ ریچ (زامیاد) دو کابین جهت استفاده در كلانتري نمود.

وی هدف مجموعه مدیریت شهری و اعضای شورای اسلامی شهر را به ارمغان آوردن جامعه‌ای آرام و ایمن برای شهروندان برشمرد و اظهار داشت: تعامل و همکاری مجموعه مدیریت شهری با نیروی انتظامی نیز اقدامی در جهت تحقق این هدف والا و مهم به شمار می رود.