۱۳۹۹/۰۱/۲۸
دیدار سید احمد رسولی‌نژاد نماینده منتخب شهرستان های دماوند و فیروزكوه در مجلس شورای اسلامی با شهردار و پرسنل شهرداری آبسرد

در این دیدار سید محمد رفیعی طباطبایی ضمن عرض تبریک به مردم فهیم و ولایت مدار شهرستان دماوند و فیروزکوه در  انتخاب شایسته و بجای  جناب آقای رسولی نژاد اظهار داشت: با توجه به شناختی که در ادوار گذشته در مجلس شورای اسلامی و وزارت خانه ها از جناب آقای رسولی‌نژاد داریم اطمینان دارم که در این برهه از زمان کمک ها و پشتیبانی ایشان می تواند راهگشایی بسیاری از مشکلات شهرستان باشد.

در ادامه شهردار آبسرد گزارش مبسوطی از فعالیت های شهرداری به خصوص اقدامات شهرداری در مبارزه با ویروس کرونا به منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی ارائه نمود.

سید احمد رسولی‌نژاد در این دیدار اظهار داشتند : شهردار آبسرد در چند سالی که در شهر آبسرد حضور دارند بسیار فعال و پر توان به شهر خدمت نمودند که ستودنی و قابل تقدیر است و من در این دیدار عملکرد شهرداری در مورد رعایت فاصله اجتماعی و هماهنگی لازم در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را بسیار عالی دیدم.
وی در ادامه گفت: اولویت ما در مجلس آینده بحث معیشت مردم است که یکی از مهمترین مسائل روز جامعه می باشد و در این رابطه تبدیل وضعیت پرسنل شهرداری و موضوع استخدام آنها مدنظر قرار خواهد گرفت و تلاش می‌کنیم در هفته سه الی چهار وزیر را ملاقات کرده و مشکلات و مسائل شهرستان و شهرداری‌ها را پیگیری نماییم.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱