پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد:روزانه 35 تن زباله از آبسرد و حریم شهردر منطقه گندك شهرستان دماوند تخلیه میگردد/آبسرد شهری توریستی
سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد:روزانه 35 تن زباله از آبسرد و حريم شهردر منطقه گندك شهرستان دماوند تخليه ميگردد/آبسرد شهري توريستي
به گزارش روابط عمومي شهرداري آبسرد،يكي از وظايف خدمات شهري جمع آوري زباله هاي سطح شهر،محلات و حريم بود كه روزانه در ساعاتي مشخص و معين انجام ميگيرد.
سيد محمد رفيعي طباطبايي گفت:فیلمی در فضای مجازی پخش شده كه در آن به تخليه زباله در دامان طبيعت و قابل دسترس در حاشيه جاده فيروزكوه، در حدفاصل شهر آبسرد و فيروزكوه اشاره دارد.كه در اين رابطه بايد گغت تمامي زباله هاي شهري آبسرد بطور اصولي و قانوني در مركز گندگ شهرستان دماوند تخليه ميگردد.
شهردار آبسرد افزود: لازم به تاكيد است كه از شهر آبسرد و حريم آن روزانه بيش از 35 تن زباله خارج و در گندگ تخليه ميشود كه بدليل اين حجم بالا امكان تخليه آن در نقاط قابل دسترس وجود ندارد.
اين مسئول در پايان گفت: يكي از دلايلي كه باعث شده است آبسرد در ذهن ها به عنوان شهري توريستي و زيبا خاطره ساز و ماندگار شود،جمع آوري به موقع پسماندها و زباله در کمترین زمان ممکن و دفع آن به روش صحیح و اصولی در مركز تعيين شده گندك شهرستان ميباشد.