به مناسبت ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل(ع)، از جانبازان شهرآبسرد و بخش مركزی شهرستان دماوند تجلیل شد.
 ۱۳۹۷/۰۲/۰۱

به مناسبت ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل(ع)،
از جانبازان شهرآبسرد و بخش مركزي شهرستان دماوند تجليل شد.

به گزارش روابط عمومي شهرداري آبسرد؛ به مناسبت ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل(ع)،مراسم روزجانباز با حضورمسئولین شهرستان وخانواده معظم شهدا جانبازان وایثارگران وآحادمردم درسالن ورزشی علی ابن ابیطالب(ع) شهرآبسرد برگزارشد.
فرماندار شهرستان دماوند و معاون سیاسی فرماندار ؛فرمانده سپاه ناحیه دماوند ؛ خانواده معظم ومعزز شهدا؛ایثارگران ؛جانبازان ؛شورای شهرستان ؛ فرمانده حوزه بسبج امام حسن مجتبی(ع) فرمانده کلانتری؛رئیس اداره گاز؛رئیس اداره آبفای شهری؛ ؛دفترنماینده مجلس شورای اسلامی ؛ رئیس شورای شهرستان ؛رئیس شورای شهر دماوند ،هیئت امنای مساجدومحلات ابسرد.دفتر نماینده مجلس شورای اسلامی ؛ امام جماعت محله مرانک وهیئت امنا ی شهر و محلات ؛ هیات مذهبی؛ فرهنگیان ؛فرهیختگان بسیج برادران وبسیج خواهران، هیئت زینبیه خواهران وبسیج محلات آبسردوحومه ؛مجریان وهنرمندان محلی ؛ شهروندان خونگرم آبسردومحلات در سالن علي ابن ابيطالب(ع) آبسرد برگزارشد.
در اين مراسم هنرمندان نوجوان شهر آبسرد اجراي برنامه كردند و از جانبازان شهر آبسرد و بخش مركزي شهرستان دماوند تجليل بعمل آورده شد.