عنوان : آبسرد با آمادگی كامل به استقبال نوروز می رود
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۰

به گزارش روابط عمومي شهرداري ،شهر آبسرد با آغوشي باز به استقبال نوروز و مسافران نوروزي مي رود.
سيد محمد رفيعي طباطبايي شهردار آبسرد در نشست خبري با اصحاب رسانه شهرستان دماوند در مورد اقدامات نوروزي صورت پذيرفته در اين شهر گفت: از ابتداي ماه اسفند اكيپ هاي استقبال از نوروز در واحدهاي مرتبط تشكيل و به تمامي كارهاي مد نظر ازخدماتي، بهداشتي، عمراني و تبليغاتي رسيدگي شد
.
شهردار آبسرد تصریح کرد : همانگونه که بارها عنوان کردم، مردم شهرآبسرد لایق بهترین ها هستند و برای زندگی در شهر باید احساس آرامش کنند و مدیریت شهری وظیفه دارد در خدمت شهروندان و مسافران باشد.

رفيعي طباطبايي گفت: شهر زیبای آْبسرد با تاریخی درخشان و جاذبه های فراوان طبیعی، مذهبی و تاریخی آماده میزبانی از گردشگران و هموطنان عزیز کشورمان در نوروز 1398 است.
وی با بیان اینکه آتش‌نشانی شهرداري آبسرد در این ایام آماده‌باش هستند، گفت: نصب و توزیع تعدادی بنر، پوستر و بروشور به شهروندان برای آگاهی در خصوص خطرات چهارشنبه آخر سال توسط آتش‌نشانی و واحد روابط عمومي انجام شده است.
وی افزود: در آستانه سال نو با مشارکت همه واحدهای شهرداری حذف همه زوائد بصری از سطح شهر انجام می شود تا چهره شهر برای ورود گردشگران آماده شود.

شهردارآبسرد با اشاره به اینکه بیلبورد ها و استند‌های اطلاع رسانی در مبادی ورودی و سطح شهر برای اطلاع گردشگران نصب شده است گفت: چاپ و نصب بنر های مرتبط با عید نوروز و ایستگاه های راهنمایی مسافران نوروزی توسط شهرداری در میادین ورودی شهر دایر می باشد تا با راهنمایی میهمانان نورزی به آنها بسته فرهنگی ارائه شود.
رفيعي طباطبايي اظهار داشت: طي جلسات مختلف و تشكيل كميته سفر در شهرداري آبسرد فرهنگ سراي شهرداري به عنوان محل اسكان مسافران تعيين و به تمامي موارد مورد نياز مجهز شده است و همچنين مساجد شهر نيز براي اين منظورآماده و تجهيز مي باشند.وي افزود: همچنين با هماهنگي هاي بعمل آمده با كلانتري 13 آبسرد و پايگاه بسيج، و گشت هاي شبانه سعي در تامين امنيت محل اسكان مسافران و منازل شهروندان شده است.
وي افزود: با برنامه ريزي از پيش انجام شده به مناسبت فرارسيدن بهار نمازخانه هاي سطح شهر نوسازي ،جداول شهر رنگ آميزي، سرویس بهداشتی سطح شهر و پارک ها بازسازی ، مبلمان شهری ترمیم ،درختان هرس و گل هاي شهري در گوشه و كنار شهر كاشته شده اند.
اين مسئول بيان كرد: با شيفت بندي هاي انجام شده شهرداري آبسرد در روز هاي تعطيل نيز جهت راهنمايي مسافران و گردشگران گرانقدر آماده خدمت مي باشد.

وی خاطرنشان کرد: شهروندان و مسافران می توانند همه پیشنهادات، انتقادات و مشکلات خود را از طریق سامانه ۱۳۷ به صورت شبانه روزی به ما منتقل کنند.
شهردار آبسرد مدیریت امور شهری را از وظایف ذاتی شهرداری دانست و گفت: به خاطر رفاه حال شهروندان و مسافران نوروزی حفاری در این شهر تا 15 فروردین ممنوع است و با عوامل متخلف برابر مقررات برخورد خواهد شد.
رفيعي طباطبايي در پايان گفت: اميدواريم سال 1398 سالي پر از بركت و شادي باشد براي هموطنان ارجمند و به ويژه مردمان شريف آبسرد و حومه آن باشد كه گامهاي اساسي در جهت ارتقاء و آباداني ايران عزيزمان برداشته شود.