عنوان : بازدید مسئولین شهر آبسرد وشهرستان دماوند ازنانوایی های سطح شهر آبسردو محلات
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۳

به گزارش روابط عمومی شهرداري آبسرد؛ اعضاى شوراي اسلامي شهر ،معاونت شهرداري، شبكه بهداشت شهر آبسرد اصناف شهرستان و رئيس اتحاديه نانوايان شهرستان از نانوايي هاي سطح شهر آبسرد و محلات به منظور بررسی عملکرد و وضعیت اصناف با هدف ارتقای سطح کیفیت آنان بازدید کردند .

حسين خسروي معاونت شهرداري در حاشيه اين بازديد بیان داشت: در بازدیدی از وضعیت نانوایی ها سطح شهرو محلات و مشاهده کیفیت آن از میزان رضایتمندی مردم مشخص شد که متاسفانه بهداشت و نظافت تعدادی از نانوایی ها به طور کامل رعایت نمی شود .

خسروي از عدم رعایت بهداشت لازم در این اصناف انتقاد کرد و گفت: رعایت مسایل بهداشتی در مراکز تولیدي شهر ضروری و از مطالبات به حق مردم است که ما به جد پیگیر این موضوع هستیم .
وی با اشاره به فرا رسیدن ایام نوروز و ورود مسافران نوروزی به این شهر بر ارائه محصولات غذایی با کیفیت و بهداشت کامل و لزوم نظارت مستمر بر این مراکز از سوی دستگاه های ذیربط تاکید کرد.