عنوان : جشن بزرگ روز معلم به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد در مجتمع باغ امید برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۱

به گزارش روابط عمومي شهرداري و شوراي اسلامي شهرآبسرد ، سيد محمد رفیعی طباطبایی، شهردار آبسرد در حاشیه مراسم بزرگداشت مقام معلم که در تالار باغ امید این شهر برگزار شد، اظهار کرد: این مراسم به مناسبت بزرگداشت مقام معلم برگزار شد و ما سعی کردیم که با توجه به ظرفیت موجود، بهترین جشن را برای معلمان برپا کنیم که به نظر می‌رسد که مورد رضایت فرهنگیان واقع شده است.

وی افزود: امشب بیش از ۲۰۰ معلم به همراه خانواده‌هایشان در این مراسم حضور یافتند و فرهنگیان بازنشسته نیز با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل شدند.

شهردار آبسرد ادامه داد: همچنین خانواده معلم زحمت‌کشی که سال گذشته مرحوم شدند نیز مورد تجلیل قرار گرفتند.

طباطبایی گفت: ما هیچ دبیری را به عنوان معلم نمونه انتخاب نکردیم، زیرا از نظر ما همه معلمان، نمونه هستند و این انتخاب بر عهده ما نیست.
*تخفیف ویژه ۲۰ درصدی عوارض ساخت‌وساز ویژه فرهنگیان

همچنین حجت السلام بهروز عسگرنجفی، عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر آبسرد ضمن تبریک روز معلم اظهار کرد: این مراسم با همکاری شهرداری و شورای اسلامی آبسرد برگزار شد تا بتوانیم گوشه‌ای از خدمات قابل توجه فرهنگیان را جبران کنیم؛ اگرچه اجر و مزد آنها را نمی‌توان به صورت مادی پرداخت کرد و باید به صورت معنوی این پاداش داده شود.

وی افزود: در راستای خدمات‌رسانی بیشتر، تخفیف ویژه ۲۰ درصدی برای فرهنگیان شاغل و بازنشسته در خصوص ساخت‌وساز آنها در محدوده خدمات شهری برای آنها خواهیم داشت.

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر آبسرد گفت: جایگاه علم بسیار بالاست، به حدی که دین اسلام در ابتدا مأموریت خود را با علم آغاز کرد و آن را به عنوان ملاک برتری انسان‌ می‌داند و برای یادگیری علم محدودیت زمانی و مکانی قائل نیست.

*آغاز پروژه‌های عمرانی در شهر آبسرد

رئیس شورای اسلامی شهر آبسرد هم با بیان اینکه از ۴۵۰ نفر شامل معلمان و بازنشستگان و خانواده‌هایشان در مراسمی تقدیر و قدردانی کردیم، اظهار کرد: به مناسبت روز معلم، ۲۰ درصد تخفیف برای معلمان شهر آبسرد جهت عوارض خدمات داخل شهری در نظر گرفتیم.

محمود نقیبی با بیان اینکه بودجه شهرداری آبسرد تصویب شده است، افزود: از هفته گذشته پروژه‌های عمرانی شهر آبسرد آغاز شده و جدول‌گذاری خیابان‌ها و کف‌پوش آرامستان این شهر در حال انجام است.

وی گفت: با توجه به فعالیت کارگاه و کارخانه شهرداری آبسرد، برای تولید جدول و بلوک قالب‌های جدیدی خریداری شده که از این به بعد از حجم آسفالت‌ریزی کم می‌کنیم و به صورت آزمایشی و فنی بعضی از معابر آبسرد را از این مصالح استفاده خواهیم کرد.