۱۳۹۸/۰۳/۱۴
قهرمانی تیم‌های بخشداری مركزی دماوند و نگین دیمه فیروزكوه در مسابقات فوتسال جام رمضان شهر آبسرد
آیین اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان شهر آبسرد سال 98 با برپایی فینال مسابقات در رده سنی جوانان و بزرگسالان با حضور مسئولان در سالن ورزشی علی بن ابی‌طالب(ع) برگزار شد.

این دوره از مسابقات فوتسال با شرکت ۱۶ تیم رده سنی بزرگسالان و ۷ تیم رده سنی جوانان در سالن ورزشی علی ابن ابیطالب(ع) به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد برگزار شد.
در بازی اول مرحله فینال در رده سنی جوانان تیم نگین دیمه فیروزکوه با نتیجه ۴ بر ۳ موفق به شکست تیم شهرداری آبسرد شد و تیم مشکلات هم به مقام سوم این دوره از مسابقات دست یافت.
در بازی دوم مرحله فینال در رده سنی بزرگسالان تیم بخشداری مرکزی دماوند با نتیجه ۳ بر ۱ موفق به شکست شهرداری آبسرد(ب) شد و تیم دهیاری وادان هم به مقام سوم این دوره از مسابقات دست یافت.
همچنین تیم گسترش دماوند در رده سنی جوانان و تیم خانه مطبوعات در رده سنی بزرگسالان موفق به دریافت کاپ اخلاق این دوره از مسابقات جام رمضان شدند.
این دوره از مسابقات از لحاظ کیفیت و فنی در سطح بسیار بالایی برگزار گردید و در طول برگزاری شاهد حضور بازیکنانی که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند نظیر: محمد هاشم زاده ، مصطفي نظري، جواد اصغري مقدم و همچنین بازیکنان شاغل در تیمهای لیگ برتر فوتسال کشور بوده ایم.
در ادامه نیز از «محمد علی فروغی» پیشکسوت داوری کشور که در این مراسم حضور داشت از طرف شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد واداره ورزش و جوانان شهرستان دماوندتقدیر به عمل آمد.
در پایان با حضور جمعی از مسئولین ادارات، پیشکسوتان و ورزشکاران علاقه مند به رشته فوتبال از تیم‌های برتر با اهداء کاپ، حکم قهرمانی و جوایز نقدی در سالن ورزشی علی بن ابی‌طالب(ع) تقدیر شد.
 بازیکنانی جزء منتخبین این دوره از مسابقات بوده اند :
    *  آقای گل بزرگسالان : آقای مهدی اکرامی با ٢١ گل زده از تیم شهرداری آبسرد
    *  آقای گل جوانان: آقای مهدي شجاع با ٨ گل زده از تیم نگین دیمه فیروزکوه