عنوان : اجرای طرح زیبا سازی و رنگ آمیزی دیوارهای سطح شهر آبسرد
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۰

به گزارش روابط عمومی شهرداری آبسرد ، مهندس سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد از اجرای طرح زیباسازی دیوارهای سطح شهر توسط واحد زیبا سازی خبر داد. مهندس رفیعی طباطبایی افزود: هدف از این اقدام، آراستگی سیمای عمومی شهر و ایجاد نشاط و شادی در بین شهروندان است. وی اذعان داشت: در اجرای این طرح، دیوارهای سطح شهر با مضامین المان های شهری ،فرهنگی، اجتماعی، ورزشی ،بهداشتی، بصورت طراحی، نقاشی و دیوار نویسی زیباسازی می شوند. وی ادامه داد: در فاز اول طرح ۱۵۰۰ متر مربع از دیوارهای شهر زیباسازی شده اند و این طرح در سایر نقاط شهر در دست اجرا است. شهردار آبسرد در پایان اظهار داشت : زیباسازی شهری یکی از مسائل بسیار مهمی است که توجه بیشتر مسوولان و مردم را طلب می کند، چرا که شهروندان با حضور در سطح شهر و مشاهده مناظر زیبا با روحیه ای کاملاً متفاوت می توانند امور روزمره خود را آغاز کنند.