عنوان : بوستان غدیر آبسرد میزبان گردشگران
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۰

شهرستان دماوند مملوء از جاذبه های تماشایی ست؛ از آبشار، غار و کوه گرفته تا  جاذبه های تاریخی. یکی از مهمترین جاذبه های شهرستان دماوند پارک غدیر شهر آبسرد است
آب و هوای مساعد و ارائه امکانات رفاهی مناسب، این روزها خیل عظیمی از گردشگران و مسافران تابستانی را برای تفریح و گذران اوقات فراغت راهی پارک بزرگ غدیر شهر آبسرد کرده است.
یکی از جاذبه های دل انگیز شهر آبسرد در شهرستان دماوند بوستان غدیر است، پارکی با هوای دلپذیر و فضایی سبز و با طراوت که جایی مفرح و مناسب برای گذراندن روزهای گرم تابستان است. چشم اندازهای بینظیر و امکانات تفریحی، گردشگران زیادی را به این پارک جذاب می کشاند به طوری که این بوستان به پرگردشگرترین جاذبه شهرستان دماوند تبدیل شده است. گردشگران زیادی در سفر به شهرهای مختلف به دنبال پارکی جذاب می گردند تا چند ساعتی را در آغوش طبیعت بگذرانند و شهر آبسرد با داشتن این پارک به خوبی از مهمانان پذیرایی می کند.
بوستان جایی برای تفریح و بودن در میان طبیعت  که مملوء از فواره، چمنزارها و درختان سرسبزمی باشد. گاهی پارک ها آنقدر مورد استقبال گردشگران قرار می گیرند که خیلی زود به جاذبه محبوب گردشگری و جایی شلوغ برای تفریح و گشت و گذار تبدیل می شوند. بوستان غدیر شهر آبسرد هم یکی از همین بوستان های دلپذیر است، پارکی که با چشم اندازهای رویایی و دل انگیز حتی آوازه اش در استان تهران و استان های هم جوار پیچیده است.
مگر می شود به شهرستان دماوند رفت و بوستان دلپذیر غدیر شهرآبسرد را نادیده گرفت، بوستانی که حتی به نماد شهر آبسرد تبدیل شده و شهر را بدون آن نمی توان تصور کرد. خیلی ها آبسرد را به هوای سالم و پاک، چشم اندازهای جذاب طبیعی و البته پرورش گل های بهشتی و درختان میوه  می شناسند پس وجود بوستانی رویایی در این شهر اصلا تعجب برانگیز نیست.
بوستان غدیر با قرار گرفتن در یکی از خوش آب و هوا ترین مناطق شهرستان دماوند  ، با درختان زیاد با سایه سار های خنک، تامین نخستین نیازهای گردشگری و... به عنوان نقطه عطف گردشگری برای مسافران بی شماری است که راهی آبسرد شده اند.
کافی است در میان صدای گذر باد میان شاخ و برگ درختان و صدای مداوم پرنده های بومی کمی دقت کنی تا صدای گفتگوهایی با لهجه های مختلف را در جای جای این پارک بشنوی.
صبح و شب هم ندارد. هر لحظه از شبانه روز که گذرتان به این پارک خوش آب و هوا افتد، می توان با بی شمار مردمانی رو به رو شد که زیرانداز و چادرهای رنگین مسافرتی خود را در گوشه گوشه ی پارک گسترده اند و نوای خنده و گفتگو در جمع های کوچک خانواده ای به گوش می رسد.
در این میان شهرداری آبسرد هم به سنت هر ساله با پیش بینی استقبال بی نظیر گردشگران و شهروندان آبسرداز پارک غدیر، بسترهای مناسب جهت میزبانی از میهمانان تابستانی را فراهم کرده است.
تامین آب شرب مناسب ، سرویس های بهداشتی مرتب، آلاچیق ها و مکان های بازی کودکان و سکوهای پر تعداد برای گستراندن چادرهای مسافرتی، مکان هایی مخصوص برای شست و شوی ظروف و... از جمله امکانات اولیه ای است که برای پذیرایی از میهمانان و مسافرین درپارک غدیر تجهیز شده اند.
برای بررسی بیشتر تاثیرگذاری این امکانات در میان اقشار مختلف شهروندان، جویای نظرات همشهریان و همچنین مهمانان شهرآبسرد در نقاط مختلف پارک بزرگ غدیر شدیم.
مهدی نظر آبادی  پدر خانواده ای پنج نفره است . هیجان زده و با لبخندی بر روی صورت می گوید: در چند روزی که میهمان آبسردی ها هستیم به حق که مردمان این شهر خیلی خوب رسم میهمان نوازی را به جا آورده اند.
نظر آبادی معتقد است توجه به زیبایی پارک با اقدامات مختلفی انجام پذیر است، مانند کاشتن درختان و گل وگیاه مناسب با اقلیم، جمع‌آوری مداوم زباله‌ها، نصب جایگاه‌ها برای تفکیک زباله و همچنین نصب بنرهای اطلاع‌رسانی و آموزشی که در پارک غدیر شهر آبسرد همه این مورد ها به خوبی انجام شده است .
این هموطن اهوازی ادامه می دهد: برای ما که بیست و چهار ساعت شبانه روز را باید با سیستم های سرمایشی قوی سر کنیم، بادهای خنک و گاه سرد شبانگاهی آبسرد خیلی عجیب است و سعی داریم تا جای ممکن این هوای عالی را در ریه ذخیره کنیم.
حامد و دوستانش دیگر میهمانان پارک غدیر از جمله مسافران تابستانی آبسرد ، اولین حضورشان در شهر آبسرد را تجربه می‌کنند.
وی در عین شلوغی، آرامش و زیبایی پارک را مثال‌زدنی دانسته و معتقد است که چنین شهری شایستگی آن را دارد که به عنوان شهری آرام و زیبا، به عنوان مقصد سفر هموطنان قرار بگیرد.
ولی شب های غدیر حکایت دیگری دارد. اگر گذرتان در شبهای تابستانی به این پارک برسد در این شبها شور و هیجان خاصی را بین مردم می توان دید. انگار ساعت و زمان در اینجا معنی ندارد و مسافرین از هر فرصتی برای شاد بودن بین بوی خوش عطر گلهای پارک استفاده می کنند. سر و صدا و رفت و آمد آنچنان در ساعات نیمه شب هم ادامه دارد که صدای جیرجیرک های شبانه هم به گوش مسافران خوابیده در چادرها نمی رسد.
شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد در این روزها از تمامی هموطنان دعوت می کند تا به آبسرد بیایند.