عنوان : دیدار جمعی از مسئولین اتاق اصناف شهرستان دماوند و مسئولین شهر آبسرد با كسبه و بازاریان شهر آبسرد
 ۱۳۹۸/۰۴/۰۲

به مناسبت روز ملی اصناف جمعی از مسئولین اتاق اصناف شهرستان دماوند و مسئولین شهر آبسرد با حضور در جمع بازاریان و کسبه آبسردبه نمایندگی از هرصنفی با آنها دیدار و گفتگو کردند.
مهندس سید محمد رفیعی طباطبایی حضور اصناف و بازاریان رادر همه صحنه ها و شرکت در مناسبتهای ملی مذهبی و حماسی ،قابل تقدیر خواند و اظهارداشت ؛ اصناف و بازاریان همواره پشتوانه قوی نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده اند وبرای سربلندی میهن اسلامی از هیچ کوشش و کمکی دریغ نکردند.
وی در ادامه ضمن تبریک و خسته نباشید به مناسبت روز اصناف ،کسبه و صنوف را قشر زحمت کش وفعال اقتصادی جامعه دانست و اظهار داشت ؛ اصناف همواره بازوی توانمند اقتصادی کشورو همراه مردم در رسیدن به اهداف بلند خود ،گامهای موثری برداشته است.