پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۸/۰۴/۰۸
افتتاح میدان بزرگ میوه و تره بار شهرداری آبسرد
سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد در مورد افتتاح و بهره برداری بازار بزرگ میوه و تره بار شهرداری آبسرد گفت: میدان میوه و تره بار جدید شهر آبسرد که با حضور فرماندار شهرستان دماوند  ،مسئولین شهری آبسرد  و جمعی از غرفه داران   افتتاح شد، دارای  63  غرفه وبرای حداقل  ۳۰۰ نفر اشتغالزایی نموده است  که یکی از شاخص ترین پروژه های شهرداری آبسرد محسوب می شود

رفیعی طباطبایی در ادامه اظهار نمود :پس از پیگیری های فراوان و با کمک های فرماندار محترم ، ریاست محترم دادگستری ، جهاد کشاورزی ، شورای اسلامی شهر و سایر دستگاه های اجرایی شهرستان زمینی که برای اجرای پروژه بازار میوه و تره بار شهرداری آبسرد در نظر داشتیم  در اختیار شهرداری قرار گرفت و غرفه ها دایر شدند امیدواریم که نقطه مطلوب برای  پاسخگوی نیاز شهروندان شهر و صنف خرید و فروش محصولات کشاورزی و زراعی باشد.
وی در مورد تقسیم غرفه ها بین غرفه داران اظهار داشت:با دعوت از کشاورزان و غرفه داران در سالن اجتماعات شهرداری موفق شدیم بر اساس قرعه کشی در یک فضای کاملا صمیمی و با ایجاد شرایط عادلانه غرفه ها را تقسیم کنیم.توفیق خوبی بود و زحمات زیادی کشیده شد و الحمدالله چشم اندازو نتایج خوبی در سال های آینده خواهد داشت.
شهردار شهر آبسرد  از قرار گرفتن این بازار بزرگ میوه وتره بار در حاشیه بزرگراه تهران -فیروزکوه  به عنوان دیگر مزیت آن جهت دسترسی آسان شهرهای اطراف به این مجموعه یاد کرد و خاطر نشان ساخت: «در فازهای تکمیلی این مجموعه طرحی که در سنوات گذشته توسط مشاور ذی صلاح تهیه و دیده شده ودر شهرداری محفوظ می باشد ، شامل راه اندازی واحد سورتینگ، حوضچه های شستشو ، مراکز عرضه گلهای شاخه بردیده ،مرکز عرضه محصولات فراوری شده در حوزه کشاورزی ، احداث سردخانه با تناژ بالا و غرفه های متعدد نیز در نظر گرفته شده که بهره برداری از آن ها، تحول چشمگیری در این عرصه را رقم خواهد زد.» با جابجایی بازار میوه و تره بار شهرداری آبسرد افق پیش روی ما پرنگ تر شده است و امیدواریم که به زودی بتوانیم آن چیزی که مشاور تهیه کرده و ما در ذهن ها داریم محقق شود.