عنوان : جلسه شورای اداری در سالن جلسات شهرداری آبسرد برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۵

به گزارش روابط عمومی شهرداری آبسرد ، جلسه شورای اداری با حضور سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار، محمود نقیبی رئیس شورا ، بابک همایونفر عضو شورا ، حسین خسروی معاون شهردار و عباسی حراست و مسئولین واحدهای شهرداری به منظور رسیدگی  و بررسی پیشرفت امور هریک از واحدها و بحث و تبادل نظر در جهت رفع موانع و مشکلات موجود، در سالن جلسات شهرداری آبسرد برگزار گردید.
سیدمحمد رفیعی طباطبایی  شهردار آبسرد  نیز  بر لزوم برنامه ریزی و هماهنگی لازم، نظم و انضباط اداری و تکریم ارباب رجوع  تاکید کرد و افزود: ، مدیریت شهری کماکان و با جدیت طرح ها و پروژه های در دست اقدام را با همدلی و همراهی مجموعه شهرداری و شورای محترم اسلامی شهر آبسرد  در راستای توسعه همه جانبه شهر پیش خواهد برد.
در ادامه شهردار آبسرد بر لزوم سرعت بخشیدن پروژه های تاکید نمود و گفت به دلیل اقلیم منطقه و سرمای زودرس در شهر آبسرد باید تمام پروژه های شهرداری به صورت جهادی انجام شود تا پروژه های به صورت نیمه کاره رها نگردد.
وی در پایان با اشاره به اینکه مردم، شهرداری را خانه خود می دانند گفت: همکاری و همراهی همیشگی مردم باشهرداری باعث ایجاد پیشرفت و توسعه یک شهر می شود.