عنوان : آبسرد هم نوا با سراسر كشور در روزهای نهم و دهم محرم به سوگ امام حسین(ع) نشست+تصاویر
 ۱۳۹۸/۰۶/۲۰

به گزارش روابط عمومي شهرداري آبسرد ، مردم عزادار شهر آبسرد روز تاسوعا و عاشوراي حسيني را در رثای خورشید، گرد هم آمدند و به عزا نشستند.
پس از گذشت سال‌ها از واقعه عاشورا، مردم ولایت‌مدار و عزادار آبسرد با راه‌اندازی دسته‌های زنجیرزنی و سینه‌زنی بار دیگر گرد هم آمدند و تجمعی بی‌نظیر خلق کردند  و يكصدا با تكرار لبيك يا حسين (ع) با امام حسين و خاندان مطهر ايشان بيعت نمودند.
در روز عاشورا مطابق يك رسم كهن و ماندگار عزاداران حسيني در شهر‌ابسرد به منظور اداي احترام به امامزاده عبدالله (ع) در روستاي اهران زنجير زنان و سينه زنان مسير شهر‌ تا روستاي را با پاي پياده طي كرده و در طول مسير پيوسته به عزاداري ميپردازند.
شايان ذكر است بعد از بازگشت از امامزاده عبدالله(ع) در ميانه راه با فرارسيدن ظهر،نمازگزاران عاشورايي در صفوفي پيوسته نماز ظهرو عصر عاشورا را اقامه نمودند.