عنوان : شهرداری آبسرد از ایثارگران هشت سال دفاع مقدس شهر آبسرد و حومه تجلیل بعمل آورد
زير عنوان : مراسم تجليل از ايثارگران هشت سال دفاع مقدس شهر آبسرد و حومه به همت شهردارى و شوراى اسلامى و همكارى ستاد مراسم در مهديه شهر آبسرد برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۷/۰۸

دراین مراسم سید محمد رفیعی طباطبایی شهردارآبسرد گفت: امروز اگر نام جمهوری اسلامی با عزت و افتخار در تمام عالم می درخشد مرهون صبر، استقامت و ایثار و فداكاری ایثارگران است.
طباطبایی افزود: مهمترین ویژگی های ایثارگران ایمان به خدا، دلدادگی و عشق نسبت به اهل بیت و ائمه معصومین(ع)  است.
وی با اعلام اینكه ایثارگران نماد شجاعت و فداكاری در جامعه اسلامی هستند، تاكید كرد : شما یادگاران دوران هشت سال دفاع مقدس، حماسه و نگین انگشتر ولایت هستید.
طباطبایی ایثارگران را یادگاران دوران دفاع مقدس و گنجینه تمام ناشدنی فرهنگ ایثار و جانفشانی دانست و افزود: ایثارگران یادگاران دوران هشت سال دفاع مقدس هستند و فرصت خوبی است تا با یادآوری آن دوران پرافتخار ، مروری بر رشادت های فرزندان این آب و خاك داشته باشیم.
وی تصریح كرد: نباید فراموش كنیم كه استقلال كنونی كشور و دستیابی به موفقیت‌های علمی و اقتصادی نتایج رشادت‌های ایثارگران است.