عنوان : مراسم تجلیل از آتش نشانان شهرداری آبسرد برگزار شد
زير عنوان : مراسم تجلیل از آتش نشانان آبسرد همزمان با روز آتش نشان با حضور مسئولین شهر برگزار شد.
 ۱۳۹۸/۰۷/۰۸

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد، مراسم تجلیل از آتش نشانان شهرداری آبسردکه در محل ایستگاه آتش نشانی این شهر برگزار شد، سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد  در این مراسم ضمن تبریک هفتم مهر ماه، روز آتش نشانی وخدمات ایمنی به کارکنان آتش نشانی ، گفت: آتش نشانان از جان خود می گذزند تا جان و مال دیگران را حفظ کنند که این عمل مصداق ایثار و فداکاری این عزیزان و با هدف رضایت حضرت حق تعالی می است.
رفیعی طباطبایی با قدردانی از تلاش‌های پرسنل آتش نشانی آبسرد در انجام وظایف و ماموریت ها در راستای خدمت به مردم، افزود: خدمت در آتش نشانی صرفا” یک شغل و حرفه نیست بلکه سعادتی بزرگ برای عاشقان کمک رسانی به مردم است.
وی با اشاره به ضرورت برگزاری دوره های آموزش عمومی افزود: امیدواریم با آموزش شهروندان جهت رعایت نکات ایمنی و فرهنگ سازی بتوانیم زمینه کاهش حوادث را فراهم نمائیم.
پرسنل آتش نشانی  نیز در این نشست مسائل و مشکلات خود را بامسئولین شهردر میان گذاشتند.
دراین مراسم با اهداء لوح سپاس از کلیه پرسنل آتش نشانی تقدیر بعمل آمد و در ادامه مانور آتش نشانی در سطح شهر به منصه ظهور گذارده شد.