عنوان : شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر آبسرد در روز جهانی كودك میهمان ویژه كودكان شهر آبسرد بودند
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۷

در بازدیدی سرزده در روز جهانی کودک، شهردار  و اعضای شورای اسلامی شهر آبسرد میهمان کودکان در پیش دبستانی ها و مهد کودکهای سطح شهر آبسرد بودند.
شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر آبسرد در بازدیدی سرزده از مهدکودک های شهرستان روز جهانی کودک را به کودکان تبریک و هدایایی به آنها اهدا کردند.
سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد در حاشیه این بازدید، توجه به مسائل فرهنگی و پرورشی کودکان را پراهمیت شمرد و گفت: روز جهانی کودک نمادی برای شادی و نشاط همه کودکان جهان است و باید در ابتدا به عنوان والدین، شهروند و یک فرد از جامعه، پس از آن به عنوان مسئول تلاش کنیم تا شادی و نشاط را برای همه کودکان فراهم کنیم.
رفیعی طباطبایی به موضوع مهم امنیت کودکان اشاره و بیان کرد: احساس امنیت و یا ناامنی در هر فرد در دوران کودکی و در محیط اطرافش شکل می گیرد.
وی دستیابی به اصول طراحی فضاهای شهری ویژه کودکان با تاکید بر قابلیتهای محیطی موثر بر ذهن و رفتار کودک را از جمله اهداف شهرداری بر شمرد و افزود: امیدواریم بتوانیم شاهد اجرای فضاهای مناسب برای کودکان و بسترهایی برای خلاقیت و رشد کودکانمان باشیم.
شهردارآبسرد ابراز کرد: شهر باید دوستدار کودک باشد و در این راستا شهرداری آماده اخذ نظرات و پیشنهادات والدین و مربیان کودکان در بهبود طرحهای اجرایی مدیریت شهری در موضوعات زیست محیطی، حمل ونقل، امور بهداشتی، فرهنگی، تفریحی و اجتماعی خواهد بود