عنوان : شهرداری آبسرد در اجرایی شدن اصول پدافندغیرعامل همیشه پیش قدم بوده است
 ۱۳۹۸/۰۸/۱۳

شهردار آبسردگفت: پدافند غیرعامل به مجموعه اقداماتی اطلاق می‌گردد که به جنگ‌افزار نیاز ندارد و از وارد شدن خسارات مالی به منابع نظامی، غیر نظامی و تلفات انسانی جلوگیری می نماید.

سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد ضمن تبریک آغاز هفته پدافند غیر عامل در خصوص اهمیت این هفته و الزام به تبیین آن به مردم بیان کرد: پدافند عامل و غیر عامل، جزو ضروریات اجتناب ناپذیر جامعه امروزی برای ایجاد امنیت پایدار هستند که دراقتدار و امنیت کشورها نقش حائز اهمیتی بر عهده دارند و تنها تفاوت شان در دفاع نظامی و غیر نظامی از امنیت مرزهای کشوری است که اجازه تعدی به خاک و سرزمین کشورها را نمی دهد.
وی توجه به پدافند غیر عامل در تجهیز  زیرساخت و امکانات کشور را بسیار حائز اهمیت عنوان کرد و افزود: در این خصوص باید برنامه ریزی هایی صورت پذیرد تا مردم بتوانند آموزش های لازم را ببینند و  فراتر از بحران عمل کنند و این مصون سازی ها بتواند در مواقع خطر، پاسخگوی مردم و کشور باشد.