عنوان : سند راهبردی پنج ساله شهر و شهرداری آبسرد تهیه و تدوین می‌شود
 ۱۳۹۸/۰۸/۱۴

شهردار آبسرد از تهیه و تدوین سند راهبردی پنج ساله شهرداری آبسرد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد ، سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد در  جلسه هماهنگی و هم اندیشی طرح چشم انداز 5 ساله شهرداری آبسرد با حضور اعضای شورای اسلامی شهر ،معاونت شهرداری و مسئولین واحد های شهرداری با بیان اینکه  برنامه‌های راهبردی بالاترین سطح برنامه‌ریزی شهری است که هدف از آن تعیین و تبیین اهداف راهبردی و راهکارهای دستیابی به آن اهداف در چارچوب جهت‌گیری راهبردی خواهد بود، گفت: این سند با مشارکت متخصصان و صاحبنظران تهیه و تدوین خواهد شد.
وی با اشاره به سند چشم انداز  افزود: شهرداری‌های سراسر کشور با توجه به الزامات قانونی، مکلف به تدوین برنامه‌ریزی استراتژیک و سند برنامه پنج‌ساله راهبردی بر‌اساس چارچوب و سرفصل ابلاغ شده توسط سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور هستند تا با دریافت خدمات پژوهشی و مشاوره‌ای در زمینه تدوین سند چشم‌انداز توسعه شهری، بستر پیشرفت و شکوفایی همه‌جانبه و اصولی شهر را فراهم آورند.
شهردار  با اشاره به اینکه برنامه ‌ریزی از سطح بلند مدت تا کوتاه مدت به لحاظ  تاثیری که بر ساماندهی  فعالیت‌ ها، هزینه ‌ها و افزایش بهره‌وری سازمان ایفا می‌کند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: یکی از مهم‌ترین نیازهای مدیریت شهری تدوین برنامه راهبردی در قالب طرح 5 ساله است، به نحوی که بتواند در بخشی از مسایل روزمره شهر مورد استفاده قرار گیرد.
رفیعی طباطبایی افزود: در سند چشم‌انداز منابع مالی و درآمدهای شهرداری در سناریوهای مختلف در راستای ارائه بهترین عملکرد، پیش‌بینی می‌شود و ضمن پرهیز از آرمان‌گرایی، پیشنهادهای قابل اجرا در چارچوب‌ محدودیت‌های مالی، اداری و فنی ارائه می‌شود.
شهردار آبسرد داشتن قابلیت سنجش خروجی محصول و خدمت با استفاده از تعریف اهداف کمّی در سطح کلان و خُرد را از موارد مورد توجه در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای برشمرد و خاطرنشان کرد: یک برنامه و طرح موفق باید قابلیت انعطاف‌پذیری داشته باشد و با استفاده از امکان پایش و نظارت بر اجرا و بازنگری در برنامه‌ها با توجه به تغییرات شرایط محیط درونی و بیرونی، قدرت تصمیم‌گیری در شرایط مختلف را برای مسئولان فراهم کند.
رفیعی طباطبایی در پایان تأکید کرد: نظم‌بخشی به فعالیت‌های شهرداری و ایجاد هماهنگی بین بخش‌های مختلف درون‌سازمانی شهرداری از مهم‌ترین اهداف در تهیه این سند به شمار می‌رود که از اتلاف سرمایه، انرژی و زمان شهرداری جلوگیری می‌کند؛ امیدواریم با استفاده از این سند بتوانیم فرصت‌ها و چالش‌های شهر آبسردرا بهتر شناخته و با دید بازتری در مسیر توسعه شهرمان حرکت نماییم.