عنوان : برگزاری مانور ایمنی و زلزله همزمان با سراسر كشور در مدرسه سمیه شهر آبسرد
 ۱۳۹۸/۰۹/۰۹

به گزارش خبرنگار کوهپایه  مانور ایمنی و زلزله با شعار «مدرسه ایمن، جامعه تاب‌آور» در مدرسه سمیه شهر آبسرد ، با حضور مسئولین شهرستان دماوند  برگزار شد.

سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد ، در این مراسم با بیان اینکه کشور ایران در منطقه زلزله‌خیز واقع شده و ضرورت دارد که سطح آمادگی خود را در برابر حوادث طبیعی افزایش دهیم اظهار داشت: وقوع زلزله در نقاط مختلف کشور تبعات انسانی و اقتصادی زیادی را به‌دنبال داشته است.
وی با بیان اینکه ارتقای آمادگی عمومی برای مواجه با این پدیده طبیعی از اهمیت وِیژه‌ای برخوردار است گفت: آمادگی برای مقابله با این پدیده طبیعی اهمیت دارد و یکی از راه‌های ایجاد این آمادگی برگزاری مانورهای متعدد است.
شهردار آبسرد  با اشاره به اینکه از سال 81 به‌منظور کاهش خطرپذیری مدارس و افزایش سطح آگاهی دانش‌آموزان برگزاری مانور زلزله در سطح مدارس را داریم افزود: در شهر آبسرد  هماهنگی بسیار خوبی بین دستگاه‌های امدادرسان وجود دارد و در زمان بحران سردرگمی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه در این راستا همزمان با سراسر کشور مانور زلزله و ایمنی با شعار «مدرسه ایمن، جامعه تاب‌آور» در مدرسه سمیه شهر آبسرد برگزار می‌شود گفت: افزایش سطح آگاهی دانش‌آموزان در زمان زلزله از اهداف اصلی این مانور است.
رفیعی طباطبایی با اشاره به اینکه آموزش‌های لازم توسط سازمان دانش‌آموزی، جمعیت هلال‌احمر، اورژانس و فوریت‌های پزشکی و آتش‌نشانی به دانش‌آموزان داده شده افزود: با توجه به ضرورت ارتقای آمادگی جامعه برای کاهش خطرپذیری و ارتقای ظرفیت مواجه با اثرات سوانح طبیعی برخی از ساکنان محلات مجاور مدارس نیز در این مانور حضور دارند.
وی بابیان اینکه افزایش سطح آمادگی و آگاهی دانش در برابر حوادث غیر مترقه از جمله اهداف اجرای این مانور است گفت: هدف دیگر این مانور این است که در زمان بحران بتوانیم از مدرسه به عنوان یک پایگاه پیشگیری و مدیریت بحران در سطح محلات استفاده کنیم.

مانور ایمنی و زلزله با حضور تمام نیروهای امدادی از جمله شهرداری،آموزش و پرورش ، هلال احمر، آتش‌نشانی، پلیس انتظامی و راهنمایی و رانندگی ، اورژانس ، ادره برق  ، گاز و آب در مدرسه  راهنمایی سمیه  شهر آبسرد برگزار شد.