عنوان : پیام تسلیت شهردار و شورای اسلامی شهر آبسرد در پی شهادت مجاهد مخلص سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی
 ۱۳۹۸/۱۰/۱۴

با انتشار خبر دردناک شهادت دلاورِ رشیدِ اسلام سردار حاج قاسم سلیمانی, شهردار و شورای اسلامی آبسرد در پیامی این ضایعه غمبار را تسلیت عرض نمودند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد, متن این پیام بدین شرح است:
" من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر
 در پی شهادت مظلومانه ی سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی که صبح امروز با حمله بالگردهای آمریکایی در بغداد رخ داد, قلب ملت ایران به درد آمد. سردار بزرگ اسلام سرلشگر حاج قاسم سلیمانی انسانی عارف بود که در تمامی عرصه های جهاد عاشقانه و شجاعانه برای دفاع از کیان اسلام و تشیع سر از پای نمی شناخت و بی شک از عاملین این جنایت بزرگ انتقام سختی گرفته خواهد شد.
مجموعه مدیریت شهری آبسرد شهادت سردارِ بی باک اسلام حاج قاسم سلیمانی را به محضر حضرت ولی عصر ارواحنا فدا, رهبر معظم انقلاب مد ظلله العالی, ملت شهید پرور ایران به ویژه مردم مومن و انقلابی پرند و نیز تمامی مسلمانان آزادی خواه و خداجوی جهان و خانواده آن شهید عزیز تسلیت عرض می نماید. "