عنوان : علمیات برف روبی، نمك پاشی معابر و خیابان سطح شهر آبسرد توسط ستاد برف روبی شهرداری آبسرد
 ۱۳۹۸/۱۰/۱۵

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد، عملیات برف روبی ونمک پاشی خیابانها و کوچه های سطح شهر به پایان رسید.

در پی بارش نزولات آسمانی ستاد برف روبی شهرداری با بسیج کلیه  نیروهای خودنسبت به برف روبی و نمک پاشی معابر سطح شهر اقدام نموده که از پاسی از شب تاصبح امروز ادامه داشته و به پایان رسیده است.
 سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد تصریح نمود ستاد برف روبی متشکل از نیروهای خدمات شهری، ماشین آلات، بوده که با استفاده ازلودر، گریدر، کامیون نمک پاش و کامیون تیغه دار نسبت به بازگشایی تمامی معابر اصلی وکوچه هاوخیابانهای سطح شهراقدام در حال حاضر تمامی خیابانها وکوچه ها برف روبی شده و هیچ گونه مشکلی وجود ندارد.