عنوان : مراسم گرامیداشت سردار دلها,شهید حاج قاسم سلیمانی در مسجد جامع ولیعصر(عج) شهر آبسرد
 ۱۳۹۸/۱۰/۱۸

مراسم بزرگداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش شامگاه سه شنبه با حضور مسئولان شهرستانی و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع ولیعصر (عج) شهرآبسرد برگزار شد.
سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد درحاشیه  این مراسم به خبرنگار ما گفت: حاج قاسم سلیمانی سردار دل‌ها و مالک اشتر انقلاب بود.
وی افزود: سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی نماد ایثار و فداکاری بوده و به عنوان چهره بین المللی در جبهه‌های مقاومت حاضر می‌شد.
شهردار آبسرد یادآور شد: خون حاج قاسم سلیمانی بر روی زمین نمی‌ماند و به زودی با آزادسازی قدس روح آن بزرگ مرد شاد خواهد شد.
وی ادامه داد: اگر نظام مقدس ما پابرجاست به برکت وجود ولی فقیه و حضور با بصیرت مردم در صحنه است.
رفیعی طباطبایی  یادآور شد: امروز به برکت خون شهید سلیمانی و هم رزمانش ایران اسلامی به عزت رسیده و فرهنگ مقاومت در عالم غوغا کرده است.
گفتنی است در این مراسم سخنران و مداح برای حاضرین به سخنرانی و مرثیه خوانی پرداختند و مردم نیز با شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل خشم و انزجار و نفرت خود را از آمریکای جنایتکار اعلام کرده و خواستار انتقام خون سردار سلیمانی شدند.