عنوان : آماده باش شهرداری آبسرد با توجه به شرایط جوی
زير عنوان : در راستای خدمت رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان و با توجه به شرایط جوی و بارش باران شهرداری آبسرد به حالت آماده باش درآمد.
 ۱۳۹۹/۰۲/۳۱

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد، سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد گفت: با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور و گستره بارش ها حوزه معاونت خدمات شهر و آتش نشانی شهرداری در حالت آماده باش کامل قرار گرفت تا در صورت نیاز و در کمترین زمان ممکن به ارائه خدمات بپردازند.
وی با بیان اینکه با آماده باش نیروهای جهادی و اجرایی حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری در پی بارش ها در شهر آبسرد، اقدامات شهرداری در کنترل و رفع آبگرفتگی معابر در کمترین زمان ممکن بسیار خوب بود.
وی ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد مطلوب مجموعه شهرداری در مهار آبگرفتگی ها افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته و تشکیل ستاد مدیریت بحران نسبت به طرف نمودن آبگرفتگی معابر در کوتاهترین زمان ممکن اقدام گردید.