عنوان : متن تسلیت شهردار آبسرد شهادت امام جعفر صادق(ع)
 ۱۳۹۹/۰۳/۲۷

بهترین طریق رسیدن به اوج نقطه انسانیت است که نصیب مردان الهی می شود‌. آنان که سعیدند و به سعادت رسیدند چراکه شهیدند و شهادت را از آن خود کردند تا در محضر الهی روزی خور خوان خدایی شوند.
سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد ضمن تسلیت شهادت امام جعفر صادق (ع) گفت: از آنجایکه به جهت شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری مراسم یادواره شهدای گرانقدر شهر آبسرد و حومه طبق روال همه ساله در شب شهادت امام جعفر صادق(ع) مقدور نبود به تأسی از فرموده رهبر معظم انقلاب و به منظور ارج نهادن به مقام شامخ شهید و شهادت بر حسب وظیفه به همراه مسئولین شهری آبسرد با حضور در آرامگاه شهدا و سپس دیدار با خانواده‌های شهدای عزیز یاد و خاطره این والامقامان را گرامی داشتیم و آرزومندیم ،در روز قیامت مورد شفاعت این عزیزان قرار بگیریم.