عنوان : شهردار آبسرد؛توسعه ورزش اولویت مدیریت شهری آبسرد
 ۱۳۹۹/۰۳/۳۱

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد،سید محمد رفیعی طباطبایی در مورد توسعه ورزش در شهر اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به شرایط زندگی خاص ماشینی که جریان دارد، ورزش امری ضروری برای ارتقای سطح سلامت جسم و روح افراد جامعه قلمداد می شود.

وی ادامه داد: مجموعه شهری آبسرد به منظور توسعه فرهنگ ورزش، برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت متعددی را تدوین و به ترتیب اجرایی می کند.
شهردار آبسرد اضافه کرد: هدف از حضور در این عرصه، ایجاد بسترهای لازم برای حضور شهروندان در عرصه های ورزشی است.
به گفته این مقام مسئول، ورزش در دنیای امروز مقوله ای تک بعدی نیست و با مولفه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بسیاری درآمیخته، اما برای مدیریت شهری دو امر تندرستی شهروندان و توسعه فرهنگ در راس امور قرار دارد.
شهردار آبسرد توسعه ورزش را راهی به سوی گسترش امور فرهنگی خواند و افزود: متاسفانه هجمه های فرهنگی دشمنان اسلام و انقلاب برای ضربه زدن به کشور همچنان در ابعاد مختلف ادامه دارد و در این بین، ورزش به دلیل جذابیت های بسیاری که برای همه اعضای خانواده به ویژه جوانان و نوجوانان دارد، راهی مناسب برای کاهش تاثیرات معضلات اجتماعی است.
وی یادآور شد: ورزش به‌عنوان یکی از ابزارهای مهم و اثربخش ایجاد نشاط در جامعه است و ورزش همگانی یکی از راهکارهایی است که می‌تواند جامعه را به سوی سالم‌سازی هدایت کرده و زمینه توسعه ورزش‌های قهرمانی را نیز فراهم کند.
شهردار آبسرد در پابان گفت: گسترش فرهنگ ورزش در میان همه اقشار جامعه ضروری است و با سیاستگذاری درست می‌توان از ورزش همگانی برای ارتقاء سطح کیفی و رشد و توسعه جامعه استفاده کرد.