عنوان : رضایت شهروندان هدف اصلی مدیریت شهری آبسرد
زير عنوان : رضايت شهروندان از مجموعه شهرداري هدف اصلی مدیریت شهری آبسرد می باشد.
 ۱۳۹۹/۰۴/۰۳

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد، سید محمد رفعی طباطبایی شهردار آبسرد در دیدار جمعی از مسئولین واحدهای شهرداری خواستار تلاش همه جانبه مسئولان شهرداری در جهت استفاده حداکثری از همه پتانسیل های موجود در جهت جذب منابع مالي و ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری و رفع دغدغه های موجود در زمینه حفاظت و مراقبت از امکانات و تاسیسات پروژه ها شد.
وی در ادامه گفت: ما مي توانيم در كنار هم با وفاق، وحدت و روحيه بالا در انجام امورات محوله براي شكوفائي شهر گامهاي بزرگي برداريم و قطعاً مردم نيز از ما حمايت مي كنند و با اعتقاد بر اینکه شهرداري با مردم يك شهر رابطه مستقيم و معناداري دارد، اميدواریم كه روز به روز رضايت شهروندان از مجموعه شهرداري بيشتر شود.
وی با اشاره به اینکه کسب رضایت شهروندان، هدف ماست و مدیران شهری در همین راستا تلاش می کنند، افزود: هدف ما ارائه بهترین خدمات به شهروندان از طریق همکاری و مشارکت خود شهروندان می باشد.