عنوان : اطفاء روزانه بیش از 10 مورد حریق علف هرزو خشك در سطح شهر آبسرد و حومه
زير عنوان : بیش از 10 مورد آتش‌سوزی علف‌های هرز و خشک در طی 24 ساعت گذشته در شهر آبسرد ثبت شده است
 ۱۳۹۹/۰۴/۰۳

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد ، سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد  از اطفاء روزانه بیش از 10 مورد حریق علف هرز و خشک در سطح شهر آبسرد و حومه از ابتدای خردادماه سال‌جاری تا کنون خبر داد.
رفیعی طباطبایی ، اظهار کرد: با توجه به میزان بارش‌ها در ماه‌های گذشته شاهد رشد علف‌های بسیاری در سطح شهر، دامنه کوه‌ها و ارتفاعات بودیم .
شهردار آبسرد با تاکید بر حجم زیاد علف‌های خشک در سطح شهر، بیان کرد: حجم بالای علف‌های خشک از یک سو و گرمای هوا و اشتباه‌های انسانی از سوی دیگر، زمینه را برای آتش‌سوزی آماده کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به خشک بودن علف‌ ممکن است یک ته سیگار روشن رها شده، عامل بروز آتش‌سوزی گسترده شود و در برخی از مواردیک تکه شیشه نقش ذره‌بین را پیدا می‌کند و با تمرکز نور عامل بروز آتش‌سوزی می‌شودکه این موجب افزایش حجم کاری بی‌مورد  آتش‌نشانی شده است.
شهردار آبسرد با اشاره به راه‌های مناسب  برای از بین بردن علف‌های هرز، عنوان کرد: متاسفانه صاحبان برخی از زمین‌ها بدترین راه را برای خلاص شدن از شر علف‌های هرز انتخاب می کنند.
وی با تاکید بر اهمیت استفاده از راه‌های اصولی و ایمن برای انجام این‌گونه امور، خاطرنشان کرد: این اقدام صاحبان زمین‌ تنها باعث افزایش حجم کاری آتش‌نشانان می‌شود.