عنوان : كرونا باری دیگر پارك‌های آبسردرا تعطیل كرد
زير عنوان : شیوع کرونا باری دیگر موجب تعطیلی همه بوستان‌ها و پارک های شهرآبسرد شد.
 ۱۳۹۹/۰۴/۲۳

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد : سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرداز تعطیلی مجدد پارک ها و بوستان های این شهر به علت افزایش شیوع بیماری کرونا ویروس  خبر داد.
رفیعی طباطبایی اظهار کرد: به علت افزایش شیوع ویروس کرونا ورود و حضور شهروندان در پارک و بوستان های شهر تا اطلاع ثانوی ممنوع خواهد بود.

وی افزود: این تصمیم در ستاد مصوبه پیشگیری از کرونا گرفته شده است تا از شیوع هرچه بیشتر این بیماری در شهر جلوگیری‌ شود.
شهردار آبسرد ادامه داد :به گفته مدیران وزارت بهداشت عدم رعایت فاصله گذاری و پروتکل های بهداشتی از سوی برخی افراد و همچنین افزایش مراودات مردم در فضاهای عمومی باعث شیوع هر چه بیشتر این بیماری شده است .
وی اظهار کرد : سلامت عمومی مهمترین اصل مورد نظر مدیریت شهری  است و در این راستا مدیران شهری از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.
شهردار آبسرد در پایان تاکید کرد: از شهروندان می خواهیم تا با همکاری خود به کاهش مبتلایان و قطع زنجیره کرونا ویروس کمک کنند.