عنوان : تمجید نماینده شهرستان دماوند از عملكرد مسئولین شهری آبسرد
 ۱۳۹۹/۰۵/۰۴

دیدار دکتر سید احمد رسولی‌نژاد نماینده منتخب شهرستان های دماوند و فیروزكوه در مجلس شورای اسلامی با مسئولین شهری آبسرد

در این دیدار مسئولین شهری آبسرد ضمن تشریح پروژه های در دست اقدام در خصوص روند تکمیلی و زمان اجراء پروژه  و همچنین پروژه های آتی از جمله احداث آرامستان مرکزی توضیحاتی را ایراد نمودند.

سید احمد رسولی‌نژاد در این دیدار اظهار داشتند : مسئولین شهری آبسرد با حضور بسیار فعال و پر توان به شهر خدمت نموده اند که ستودنی و قابل تقدیر است و من در این دیدار عملکرد مسئولین شهری را بسیار عالی دیدم.

مسئولین در ادامه از پروژه های:  نوسازی سیستم روشنایی معابر ، عملیات تکمیلی پارک غدیر ،پروژه تعریض پل و خیابان در محله تاسکین،پروژه تعریض زیرسازی و جدول گذاری خیابان فردوس و ابتدای جاده منتهی به روستای زان و سوله مدیریت بحران بازدید بعمل آوردند.