پنج‌شنبه, 13 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
جلسه ستاد هماهنگی گرامیداشت هفته دفاع مقدس در شهر آبسرد برگزار شد
جلسه هماهنگی ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور مسئولین شهری در سالن جلسات شهرداری آبسرد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد، سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، گفت: دفاع  مقدس با حماسه  عاشورا پیوند عمیق و ناگسستنی دارد و رزمندگان اسلام درهشت سال دفاع مقدس با الگو گرفتن از قیام عاشورا با اقتدار در مقابل دشمنان ایستادگی کردند.
 وی اظهار داشت: ملت ایران با بهره گیری از فرهنگ عاشورایی پس از هشت سال دفاع مقدس،پیروز جنگ شدند و حتی یک وجب از خاک خود را به دشمن ندادند.
شهردار آبسرد با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: وظیفه همه ما این است که شاخصه های هفته دفاع مقدس را که منجر به استکبار ستیزی، امنیت پایدار و استقلال و سربلندی ملت گردیده، به نسل های جدید معرفی نماییم.
در ادامه هر یک از  مسئولین ضمن تبریک فرارسیدن این ایام نقطه نظراتی ،در رابطه با گرامیداشت و برگزاری هرچه بهتر و باشکوتر هفته دفاع مقدس ایراد فرمودند.
گفتنی است، کاروان مقاومت در سطح شهر، گروه سرود محله ای ، غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدا، تجلیل از خانواده های شهدا، فضاسازی شهری ،مسابقه کتابخوانی آنلاین ،ساخت نماهنگ و پخش در فضای مجازی و... بخش دیگری از برنامه های هفته دفاع مقدس درشهر آبسرداست که با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، اجرا می شود.