عنوان : كاشت میوه فیسالیس برای نخستین بار در شهر آبسرد انجام شد
 ۱۳۹۹/۰۸/۲۵

مهندس خسروی معاونت شهردار آبسرد از گلخانه کاشت فیسالیس در شهر آبسرد بازدید نمود.
مهندس خسروی در حاشیه این بازدید اظهار نمود : کاشت فیسالیس برای اولین بار در شهر آبسرد می باشد کاشت این میوه با توجه به خواصی که دارد بسیار ارزشمند می باشد.
این میوه ترکیبی از طعم میوه های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس است که به دلیل طعم خوش و بی نظیرش در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی دارد.
این میوه یکی از غنی ترین منابع طبیعی آنتی اکسیدان ها و سرشار از ویتامین های A - E - C - P - F است و بدن انسان را در مقابل خنثی سازی رادیکال های آزاد که موجب بروز بیماری هایی همچون سرطان، سکته قلبی، پروستات، آسم و آلرژی می شود، حفاظت می کند.
 از جمله خواص این میوه تقویت کننده سیستم دفاعی بدن است، خاصیت ضد سرطانی، ضد باکتری و ضد ویروسی دارد.
 از میوه فیسالیس در تهیه کرم های آرایشی نیز استفاده می شود همچنین مصرف این میوه تأثیر بسزایی در شادابی و طراوت پوست دارد.