عنوان : ملاقات مردمی شهردار آبسرد با شهروندان برگزار شد
 ۱۳۹۹/۰۸/۲۷

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد:سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد در ادامه ملاقات های عمومی خود ، با تعدادی از شهروندان و مراجعین به شهرداری دیدار و به مسائل ، مشکلات ایشان رسیدگی کرد.
 دیدار مردمی مدیریت شهری آبسرد در راستای تداوم ملاقات های مردمی با شهروندان صورت می پذیرد که در آن شهروندان بدون واسطه به بیان مشکلات و مسائل خود با مدیریت شهری می پردازند.
جلب رضایتمندی شهروندان ، ارتباط رو دررو و بدون واسطه مردم با شهردار و تکریم ارباب رجوع از اهداف برگزاری جلسات ملاقات مردمی با شهروندان است.
 شهردار آبسرد تصریح کرد؛ دیدارهای هفتگی ظرفیت خوبی برای شناخت مشکلات شهری است ، باعث اعتماد مردمی و ترغیب شهروندان به تعامل با مجموعه مدیریت شهری در حفاظت از شهر و نگهداری از تاسیسات و فضاهای شهری می باشد ، دیدارهای مردمی با هدف ترویج فرهنگ خدمت رسانی و پاسخگويي مستقیم به شهروندان صورت مي پذیرد و سرعت بخشیدن به انجام امور و ایجاد حس همدلی و هم زبانی میان مسئولان و مردم و مشارکت درتصمیم گیريها از اهداف دیگر دیدار های مردمی است که موجب توسعه شهر در راستای رفع نیازهای شهروندان می شود .