عنوان : اهدای یك دستگاه خودرو پیكاپ ریچ (زامیاد) دو كابین توسط شهرداری و شورای اسلامی آبسرد به كلانتری 13 شهر
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۸

سید محمد رفیعی طباطبایی شهردارآبسرد از تحویل یک دستگاه خودرو پیکاپ ریچ (زامیاد) دو کابین به کلانتری شهر آبسرد خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد ، سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد گفت : در راستاي همكاري موثر با کلانتری 13 شهر آبسرد بمنظور ارتقاء سطح امنيت اجتماعي در شهر ، شهرداري وشورای اسلامی اقدام به خريد و اهدای يكدستگاه خودروي پیکاپ ریچ (زامیاد) دو کابین جهت استفاده در كلانتري نمود.

وی هدف مجموعه مدیریت شهری و اعضای شورای اسلامی شهر را به ارمغان آوردن جامعه‌ای آرام و ایمن برای شهروندان برشمرد و اظهار داشت: تعامل و همکاری مجموعه مدیریت شهری با نیروی انتظامی نیز اقدامی در جهت تحقق این هدف والا و مهم به شمار می رود.