عنوان : ارسال بیش از 30 هزار پیامك به شهروندان شهر آبسرد در خصوص پیشگیری ویروس كرونا
 ۱۳۹۹/۰۱/۳۰

شهرداری آبسرد، بیش از 30 هزار پیامک در خصوص پیشگیری ویروی کرونا به شهروندان ارسال کرده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد ، به منظور اطلاع رسانی به شهروندان و پیشگیری از گسترش کووید 19 ، با ارسال بیش از 30 هزار پیامک به شهروندان توسط شهرداری آبسرد ارسال شده است.
لذا شهرداری آبسرد در خصوص لزوم همکاری با شبکه بهداشت و درمان شهرستان در اجرای طرح غربالگری، از شهروندان خواسته است در صورتی که با شخصی تماسی در خصوص غربالگری تلفنی و مشاوره رایگان در مقابله با ویروس کرونا گرفته نشده است، با شماره 4030 تماس حاصل نمایند.
 لازم به ذکر است؛ شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوندهمزمان با پیشگیری، مبارزه و درمان بیماری کرونا ویروس، طرح غربالگری تلفنی شهروندان را با هدف پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا اجرایی کرده است که در این طرح غربالگری طی تماس با شهروندان، اقداماتی چون ارائه آموزشهای بهداشتی، معرفی علائم بیماری و ارائه راهکارهای پیشگیری و ... صورت میگیرد که با اطلاع از وضعیت شهروندان در صورت وجود فرد مشکوک به بیماری کرونا در خانواده ها ارائه توصیه های لازم، ارجاع به مراکز درمانی جهت انجام تست و نمونه‌گیری و پیگیری روند درمان بیماران و سلامت اطرافیان صورت میگیرد.