چهارشنبه, 19 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
جمع‌آوری بیش از ۲ میلیارد ریال كمك نقدی و غیر نقدی درآغاز رزمایش مواسات همدلی و كمك مومنانه در شهر آبسرد

بیش از ۲ میلیارد ریال کمک نقدی و غیر نقدی درآغاز رزمایش مواسات همدلی و کمک مومنانه در شهر آبسردجمع‌آوری شد.

🔸به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد، به همت امام جمعه ،شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد در آغازین مرحله از رزمایش مواسات همدلی و کمک مومنانه و حمایت از بیماران و خانواده های آسیب دیده از ویروس کرونا ،مراسم گلریزان با حضور تعدادی از خیرین در شهرداری آبسرد برگزار شد.
🔸 در این مراسم بیش از ۲ میلیارد ریال کمک های نقدی و غیر نقدی جمع آوری که پس از شناسایی و بررسی وضعیت اقشار آسیب دیده در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
علاقه مندان به شرکت در این امر خداپسندانه می‌توانند با کمک‌های نقدی و غیر نقدی یا شناسایی و معرفی افراد و خانواده‌های آسیب دیده ما را در این پویش یاری رسانند.
🔸این پویش تا ریشه کن شدن ویروس کرونا ادامه دارد.