جمعه, 10 فروردين 1403
     ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
اولین جلسه شورای پایگاه شهید نبی قنبری شهرداری آبسرد در سال جدید برگزار شد

جلسه شورای پایگاه نبی قنبری شهرداری آبسرد با حضور فرمانده پایگاه و اعضای شورای پایگاه،در سالن جلسات شهرداری  امروز یک شنبه 31 فروردین ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد، جواد خاکساری فرمانده پایگاه شهید نبی قنبری ضمن تشریح انتظارات از پایگاه مقاومت بسیج، گفت: بسیج یک رده سازمانی نیست، بسیج یک راه و تفکر است، به این معنا که یک مبنای نظری و علمی دارد و همان طورکه در فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) هم گفته شده است، بسیج یک دیدگاه و تفکر اصیل است.
خاکساری افزود: در جامعه ما بسیجی بودن و تفکر بسیجی و فرهنگ آن مهم است و باید مورد استفاده قرار گیرد و فقط در حد شعار نبوده و همواره نصب العین باشد و در راستای تحقق ارتش بیست ملیونی به فرموده امام راحل(ره) و در زیر سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) گام برداریم و همواره از شهدای عزیز الگو پذیری داشته باشیم و یاد و نام آنها را همیشه زنده نگه داریم.
در ادامه جواد خاکساری درخصوص فعالیت ها و برنامه های آموزشی، فرهنگی، رفاهی و ورزشی در سال جدید وگسترش دامنه فعالیت بین بسیج ادارات مطالبی بیان نمود و در مورد فرمایش رهبر معظم انقلاب در مورد مواسات همدلی و کمک مومنانه تبادل نظر گردید .
درپایان این نشست، همکاران بسیجی پیشنهادات و نظرات خود را بیان کردند.