عنوان : توزیع بسته‌های ملزومات بهداشتی در بین رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداری آبسرد
 ۱۳۹۹/۰۲/۰۱

شهرداری آبسرد به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و ارتقا بهداشت محیطی ناوگان حمل و نقل عمومی، بسته‌های ملزومات بهداشتی را بین تاکسیرانان  شهرآبسرد توزیع کرده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد، ناوگان حمل و نقل عمومی شهر آبسرد از ابتدای اسفندماه سال جاری بنابر دستورات شهردار آبسرد تصمیمات و تمهیدات مختلفی را در مقابله با گسترش شیوع ویروس کرونا اجرایی کرده است.
 علاوه بر ضدعفونی و استریل روزانه و مستمر ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداری آبسرد ، دستورالعمل رعایت نکات بهداشتی و ایمنی به تمامی رانندگان ابلاغ شده است.
همچنین شهرداری آبسرد بسته‌های ملزومات بهداشتى شامل دستکش، ماسک و محلول‌های ضدعفونی کننده دست را در میان رانندگان ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی به منظور حفظ سلامتی خود و شهروندان و افزایش ضریب ایمنی وسایل نقلیه عمومی توزیع کرده است.