يکشنبه, 28 دی 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
تاكید شهردار آبسرد بر ارائه خدمات بهتر و بیشتر به شهروندان
رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد تاکید نمود: پرسنل شهرداری آبسرد جهت ارائه خدمات بیشتر و بهتر به شهروندان تلاش کنند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد ، سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد به پرسنل شهرداری تاکید کرد: تبعیت از قانون ، تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان و داشتن انضباط کاری باید سرلوحه واحد های شهرداری باشد

شهردار آبسرد با اشاره به اينكه پاسخگويي به مردم از مهمترين وظايف مديران و مسئولان در تمام رده های سازمان است تصریح کرد:توصیه من به  پرسنل شهرداری تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان می باشد.

رفیعی طباطبایی با تأکید بر لزوم همکاری و کوشش تمام نیروهای شهرداری خاطر نشان کرد: تمامی اعضا مجموعه امورات را بر اساس قانون انجام داده و انضباط کاری را سرلوحۀ کار خود قرار دهند.
سکاندار مدیریت شهری در پایان یادآور شد: جلب رضایت حداکثری ارباب رجوعان و شهروندان اولویت ما است و تمام مسئولان عزم خود را جزم کنند تا این امر مهم صورت گیرد.

5.7.9.0
    V5.7.9.0