جمعه, 3 ارديبهشت 1400
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
انجام تست غربالگری كرونا در شهرداری آبسرد
در راستای اجرای برنامه های سلامت در شهرداری آبسرد ، تست غربالگری کرونا از کارکنان شهرداری انجام شد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد،در راستای اجرای برنامه های سلامت در شهرداری آبسرد و به منظور سنجش سلامت ، آزمایش غربالگری کرونا برای کارکنان شهرداری انجام شد .
این حرکت به دلیل انتشار مجدد ویروس کرونا در جامعه و به منظور پیشگیری از گسترش بیشتر این بیماری اجرایی شد.
سید محمد رفیعی طباطبایی شهردار آبسرد با اشاره به اینکه تمام موارد احتیاطی و اقدامات حمایتی در مقابله با ویروس کرونا در راستای حفظ و ارتقای سلامت کارکنان شهرداری انجام شده است، اظهار کرد: در پی شیوع ویروس کرونا و با توجه به افزایش آمار مبتلایان و با هدف جلوگیری از انتشار این ویروس، تمهیدات ویژه ای برای ارتقای سلامت کارکنان اندیشیده‌ایم.
وی اضافه نمود: بسیاری از کارکنان شهرداری در بخش‌های مختلف  فعالیت می‌کنند و در معرض ابتلاء به این ویروس قرار دارند.
شایان ذکر است این اقدام به دعوت مدیریت شهری از یک آزمایشگاه معتبر جهت حضور در ساختمان شهرداری انجام پذیرفت.

5.7.9.0
    V5.7.9.0