پنج‌شنبه, 13 ارديبهشت 1403
     ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
صفوف توزیع اقلام دولتی و دارو درشهر آبسرد كنترل و در صورت عدم رعایت پروتكل ها پلمپ میگردد.

صفوف توزیع اقلام دولتی و دارو درشهر آبسرد کنترل و در صورت عدم رعایت پروتکل ها پلمپ میگردد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری آبسرد،شهردار آبسرد در جلسه شورای بهداشت بر کنترل رعایت پروتکل های بهداشتی در صفوف توزیع اقلام دولتی،نانوایی ها و دارخانه تاکید کرد.

کاظم شریف آهی در جلسه شورای بهداشت شهر آبسرد گفت: صفوف توزیع اقلام دولتی،نانوایی ها و داروخانه معضل بزرگی شده است که باید توسط واحد سلامت شهرداری با همکاری بهداشت و کلانتری کنترل شود و درصورت لزوم با فروشندگان و خریدارانی که پروتکل ها را رعایت نمیکنند و حقوق دیگران را تضییع میکنند برخورد جدی شود.

رئیس ستاد مقابله با کرونای شهر آبسرد افزود: دراین راستا طبق هماهنگی های انجام شده با ارگان های مرتبط در صورت رعایت نکردن تکات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا نسبت به پلمپ واحد صنفی اقدام میگردد.