چهارشنبه, 13 مرداد 1400
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آبسرد برگزارشد

گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهر آبسرد همزمان با شب شهادت امام جعفر صادق (ع)ونیز عروج ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) با حضور پر شور مردم شهید پرور و انقلابی شهر آبسرد در مزار شهدا در جوار امامزاده سید گتمیر (ع)برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد، در این مراسم خانواده معظم شهدا، امام جمعه محترم شهر آبسرد و حومه، شهردار و اعضای شورای اسلامی آبسرد، فرمانده بسیج آبسرد و ریاست کلانتری 11 و برخی مسئولین ادارات و شماری از بسیجیان و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

پس از تلاوت قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، سید احمد میر شریفی امام جمعه آبسرد و حومه پس از خیرمقدم خانواده معظم شهدا و مسئولین و مردم شهید پرور آبسرد به بیان دو مورد از ویژگی های شهدا و از ایستادگی و مقاومت  شهدا در مقابل دشمن ویاری رساندن بدون ترس به ولی خدا و ولی فقیه اشاره نمودند و افزودند: مومنین واقعی آنهایی هستند که صادقانه با خداوند عهد بستند و پای آن ایستادند عده ای از آنها شهید شدند و عده ای منتظر اند.

ایشان خاطرنشان کردند: امروز یکی از موقعیت هایی که زمان زور آزمایی با دشمن است حضور پر شور در انتخابات است و وظیفه دینی ما حمایت از ولی وفقیه حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) است .

ایشان افزودند: امروز سی و دو سال است از حضور نعمت معمار انقلاب محرومیم ،امام خمینی (ره) آن شخصیت بالا با در هم آمیختن سیاست و دیانت توانست این حرکت بزرگ و نورانی را انجام و حکومت دوهزار و پانصد ساله  ستم شاهی را به حکومت اسلامی مبدل سازد.

لازم به ذکر است در ادامه با اهدای هدایا و لوح تقدیر از خانواده معظم شهدا تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

همچنین حاج مصطفی حاج احمدی ،ذاکر اهل بیت (ع)به روضه خوانی و مداحی در وصف امام جعفر صادق (ع) و نیز عروج ملکوتی امام شهدا و شهدای شهر آبسرد پرداخت و حال و هوای خاصی به این مجلس داد.

در انتهای برنامه با قرائت آیاتی ازکلام الله مجید هدیه به روح پر فتوح  معمار و بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و گلباران مزار شهدا توسط مسئولین و اقشار مختلف مردم این مراسم به پایان رسید.

5.7.9.0
    V5.7.9.0