چهارشنبه, 13 مرداد 1400
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
اطلاعیه ستاد انتخابات شهرستان دماوند درباره مصادیق غیرمجاز در تبلیغات انتخابات

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، اطلاعیه ستاد انتخابات شهرستان دماوند درباره مصادیق غیرمجاز در تبلیغات انتخابات منتشر شد.

بر این اساس مصادیق غیرمجاز تبلیغات انتخابات بدین شرح است:

۱. الصاق و هرگونه آثار تبلیغاتی نامزدها بر روی علائم راهنمایی و رانندگی، تابلو بیمارستان، تابلو مدارس و سایر موسسات آموزشی و تابلوهای منصوبه در معابر عمومی توسط بخش دولتی و وابسته به دولت

۲. انجام فعالیت‌های انتخاباتی توسط مجریان و ناظران انتخابات برای نامزدهای انتخاباتی در قلمرو جغرافیای مسئولیت خود.

۳. استفاده از هرگونه آثار تبلیغاتی نامزدها و طرفداران آن اعم از کاغذی، پارچه‌های مقوایی، فلزی و یا هر جنس دیگری با ابعاد بیشتر از ۷۰*۱۰۰ سانتی متر (شوراهای اسلامی شهر و روستا)

۴. درج هرگونه اطلاعات در خصوص درجات تحصیلی و سوابق خدمات و فعالیت‌های خود در آثار تبلیغاتی که مستند به مدارک نبوده و در صورت نیاز هیئت اجرایی، ارائه آنها امکان‌پذیر نباشد.

5.7.9.0
    V5.7.9.0