شنبه, 13 آذر 1400
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
  • کد خبر : ۳۸۱۹
به مناسبت هفته بسیج ازفرماندهان بسیج حوزه ۳ امام حسن مجتبی (ع) و حوزه ۹ حضرت زینب (س) تجلیل شد.

به مناسبت هفته بسیج
 ازفرماندهان بسیج حوزه ۳ امام حسن مجتبی (ع) و حوزه ۹ حضرت زینب (س) تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد: این دیدار با هدف پاسداشت زحمات و تلاش‌های بسیجیان با حضور امام جمعه آبسرد و حومه ، اعضای شورای اسلامی و شهردار برگزار گردید.
فراهانی شهردار ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب با تبریک فرا رسیدن این ایام به همه بسیجیان غیور، بصیر و دلاور گفت :آرزومندم در سایه عنایات امام عصر (عج) و تدابیر داهیانه‌ی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، شاهد فراگیری بیش از پیش پیام الهی و تفکر بسیجی در کشور باشیم.
وی در ادامه بیان داشت : بسیجیان پایه های نظام انقلاب اسلامی اند که از بدو شکل گیری نظام انقلاب اسلامی در گروه های مردمی با خلوص نیت تاکنون با قدرت و‌اقتدار حضور داشته است و هر کجا که نظام احتیاج به یاریشان داشتنه اند، با شور و شعف وافری به استقبال و همیاری و همدلی مردم آمدند.
در پایان نیز با هدا لوح از زحمات
 سروان پاسدار مسگریان و سرکار پاسدار خانم علاءالدینی تجلیل شد