شنبه, 13 آذر 1400
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۳
فضاسازی بصری پایگاه شهید نبی قنبری شهرداری آبسرد انجام شد.

حضرت امام خمینی (ره): بسیجی یعنی متن مردم، آن مردمی که می توان امید دفاع از انقلاب را از آنها داشت. بسیج یک فرهنگ و یک حرکت فرهنگی است، بسیجی بلند همت است و خواسته او برای اعتلای کشور است، فرهنگ بسیجی ترکیبی است از ایمان عمیق، تلاش مخلصانه، هوشیاری، گذشت و ایثار و بزرگداشت ارزش های اسلامی و انقلابی است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد ،به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج  و به همت مسئول پایگاه بسیج شهید نبی قنبری شهرداری و واحد روابط عمومی ، در راستای ایجاد فضا و نمای بصری مناسب و همچنین با تاکید بر لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، شهرداری آبسرد نسبت به نصب بنر تمثال مبارک شهدا اقدام نموده است.

لازم به ذکر است : این فضا سازی با تصاویر سرداران 8 سال دفاع مقدس و سرداران مدافع حرم و سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی همچنین تصویر دانشمند هسته ای کشورمان شهید محسن فخری زاده ، مزین گشته است.

5.7.9.0
    V5.7.9.0