شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
اعلام آمادگی بخش خصوصی برای ساخت كمربندی‌ گیلاوند در مقابل دریافت زمین

اعلام آمادگی بخش خصوصی برای ساخت کمربندی‌ گیلاوند در مقابل دریافت زمین

طی نشست مشترک رسولی‌نژاد، نماینده مجلس همراه با فرماندار و شهردار فیروزکوه، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر آبسرد و ... با وزیر راه و شهرسازی در خصوص تسریع در احداث کمربندی گیلاوند دماوند، شهرهای رودهن و فیروزکوه با توجه به اعلام آمادگی بخش خصوصی برای ساخت کمربندی‌های مذکور در مقابل دریافت زمین، وزیر محترم با درخواست ایشان موافقت و دستور اقدام صادر گردید.

از جمله مصوبات این نشست، تعریض و آسفالت محورهای آبسرد - ایوانکی، فیروزکوه - سمنان، وادان (صالح آباد) و فیروزکوه - گرمسار، تسریع در احداث پل غیر همسطح مهرآباد - رودهن، تأمین اعتبار مورد نیاز برای روکش آسفالت راه‌های فرعی، روستایی و محور ۴۵ متری فیروزکوه، تسریع در ساماندهی ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم و خارج از حریم شهر آبسرد، تسریع در تعیین تکلیف اراضی مثلثی به عنوان منفصل با ضوابط باغ شهر و ... از جمله موارد مطرح شده بود.

لازم به ذکر است در خصوص موارد مذکور دستور اقدام خطاب به معاونت‌های مربوطه صادر شد.